Milyen okból szerezzek testnevelés alól felmentést?
Figyelt kérdés
Elég kényes műtéten estem át a hónap közepén, és még nem vagyok tesire kész állapotban. Szerencsére bármilyen okból megoldható és az időtartamot is én dönthetem el. Az a kérdésem milyen okból lehet 1-1,5-2hónap felmentést szerezni? Csak hogy reális legyen.2018. aug. 24. 18:46
1/4 anonim válasza:
Hát pont ezzel: Elég kényes műtéten estem át.
Ezen mi nem reális? Ha ez nem az akkor nem történt valójában műtét, vagy esetleg csak egy picike egynapos beavatkozás volt?
Jobb lenne teljesen őszintének lenni a tesi tanárral, és ha tényleg volt egy kényes műtét, akkor a titoktartását kérni és igazolást hozni neki orvostól.
4/4 anonim válasza:
Aki a műtétet csinálta nem mondott semmit, hogy tornázhatsz e vagy sem? Pedig kellett volna erről mondania valamit. Ha nem, akkor beszéld meg a tesitanároddal a problémádat. Mellesleg, még el sem kezdődött a suli, elég korai ezen gondolkodni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!