A karate tényleg ennyire értelmetlen?
Figyelt kérdés
Egyik haverom karatézik (2 éve) és mondta verekedjünk egyet hogy mit fejlődött meg miket tud(persze nem ugy igaziból csak ugy ... gyengén:D nah értitek), 1-2 t ütöttem ő 1x se tudott megütni ...(ugy éreztem ha akarnám simán szétverném, esélye se lenne) én mellesleg semmit sem űzök csak kondizok ... 17/f -ek.2010. szept. 24. 16:09
11/13 anonim válasza:
heti 2 edzés tényleg nem sok, ráadásul ez nem egy olyan sport amit 1 évig csinálsz, majd abbahagyod aztán persze h nem tudsz semmit. V az edző rossz,v a barátodnak kéne más sportot választani v egyszerűen még túl rövid ideje csinálja. Minél több edzésed van, versenyed annál tapasztaltabb leszel+jobb. Én 8 évig karatéztam és kb. a 4. év után éreztem h eljutottam egy szintre.
12/13 anonim válasza:
én voltam 3 évet egy dojoban, 1 stilusban... értelmetlen volt
most vagyok 1 éve egy másik dojoban másik stilusban, és sokkal jobb.
De ha az első stilust folytattam volna máshol, lehet hogy még ennél is jobb lenne.
És minden a fejben dől el! A karatésok nagyon nagy hányada csak "hobbiból" jár el. Olyan nincs, hogy értelmetlen a karate, ez olyan minthogy rossz a linux. Melyik linux?
Az egyik karate stilus arra tanit, hogy csavarodj el, térj ki minden elől. A másik, hogy a fejeden kivül sehol sem fáj, fogadd tehát bátran ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!