Sok küzdősportoló hogy oldja meg azt, hogy egyszerre jár többféle edzésre meg mellette kondiba is?
Én csak középiskolás/egyetemista srácokat ismerek, akik egyszerre ötven helyre járnak sportolni. Olyan felnőtt embereket, akik átlag 8-9 órás (plusz utazás) meló, család, háztartás, ügyintézés, szociális élet mellett minden nap máshova járnak küzdősportolgatni vagy gyúrogatni, olyanokat nem ismerek. Ez az össze-visszaság valaminek a rovására megy előbb vagy utóbb, tehát lehet ezt csinálni, csak akkor ne csodálkozz, ha egy romhalmaz a lakásod, ha nincsenek barátaid, ha nincs semmilyen kapcsolatod a gyerekeddel. Ráadásul értelme sincs sok. Aki hetente egyszer lemegy judózni, hetente kétszer lemegy jiu-jitsuzni, hetente háromszor meg lemegy a fitneszterembe gépeket rángatni, az egyik sportágban sem ér el semmit, mindegyikben csak maszatol, ugyanis egy seggel nem lehet megülni három lovat. Tapasztalatból mondom.
Szerencsére én is sok helyet tudok biztosítani a sportnak az életemben, de hogy úgy nézzen ki a hetem, mint gimnazistaként, amikor egyszerre jártam boxolni, birkózni, kajakozni, focizni, gördeszkázni, az közgazdász családapaként elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!