Van értelme 3különböző sportot egyszerre?
Figyelt kérdés
Heti 2x sambo edzésre járok és ezt akarom kiegészíteni 1 box és egy BJJ edzéssel. Bár még kezdő vagyok a küzdősportok terén, nem tudom, hogy menne-e több sportág tanulása egyszerre.2019. okt. 1. 14:41
1/6 anonim válasza:
Wudang kung fu-t javasolom inkább
2/6 A kérdező kommentje:
De abban nincs földharc, sem ledobások, feszítések.
2019. okt. 1. 16:14
3/6 anonim válasza:
Mennyire vagy kezdő, mikor kezdted a Sambo-t?
4/6 A kérdező kommentje:
1 hónapja kezdtem, szóval eléggé kezdő vagyok. De úgy érzem heti 2-nel több edzés is van bennem.
Többre viszont nincs lehetőség az egyesületnel :/
2019. okt. 1. 22:07
5/6 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy fizikailag bírnád-e. Itt a gond az lenne, hogy technikailag kezdő vagy és összezavarodnál két földharc stílus mellett (Sambo + BJJ). Ha akarod heti 1 box edzés mehet mellé, de a BJJ-t még hanyagolnám. Összezavarodnál a technikák sokaságában.
6/6 anonim válasza:
Szerintem várj még egy kicsit. Adj időt magadnak, járj el heti kettő edzésre, teljesen jó az, mellette kondi és egy év múlva kezdj bele másik küzdősportba mellette. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!