3 és fél kilométert hány perc alatt lehet lekocogni?
Figyelt kérdés
Átlagos kocogó tempóban.2021. máj. 19. 21:56
1/4 anonim válasza:
Én most futottam kicsit több mint 3 km-t 15 perc alatt. 5 perc 5 masodperc /km.
(Sajnos közel 6 éve nem futottam, nem edzettem, az utóbbi egy évben pedig az egészséges táplálkozást is felváltotta a gyorskaja, és most kezdtem újra, nem akarom túlzásba vinni).
Ha most kezded a futást, 15-20 perc szerintem jó. De inkább azt nézd, hogy mozogsz, mindegy, hogy meddig tart :).
2/4 A kérdező kommentje:
A munkába kell majd lehet futnom minden reggel, mert rossz a közlekedés.
2021. máj. 19. 22:41
3/4 anonim válasza:
Szerintem 15-20 perc alatt siman lekocogod, ha szoktal futni. Ha nem, akkor szamolj egy gyors gyaloglassal. 40-50 perc alatt szerintem kisetalsz. En is setalok az allomastol a munkahelyemre, mert nem csak rossz a helyi kozlekedes, de utalok is buszozni. 2,5 km-t (azt hiszem), 20-30 perc alatt setalom le.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem olyan 30 percem lesz beérni.
2021. máj. 19. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!