Gokart tippek? Hogyan legyek gyorsabb?
Voltam már párszor gokartozni, és mellette rendszeresen szimulátorozok. A szimulátoron (szerintem) már egész szép teljesítményem van.
Nemsokára megyünk megint gokartozni, ahol mostmár szeretném komolyabban venni. Tudnátok haladó/profi tippeket írni amikkel jobb köridőket tudnék elérni a pályán?
Előre is köszönöm!
Lefogysz.
A gokart sem akkor gyors, ha keresztbe mész vele.
Sokan azt élvezik, hogy lehet csúsztatni a kanyarokban, de ez sokkal lassabb, mint amikor nem csúszkálsz.
Ebből tényleg nem lehet fogyni. De tényleg sokat jelent, hogy mekkora tömeget kell kigyorsítani.
Ha szimulátorozol, akkor nincsenek nagy titkok előtted.
Kigyorsításnál sem a padlógáz a nyerő, ha szinte megálltál a kanyarban.
Igen, azt tudom, hogy a gokartban az afféle "smooth"/finomabb vezetési stílus nyerőbb szokott lenni. A szimulátorban szerzett tapasztalataimat meg megpróbálom áthozni a valóságban, és megnyerni a versenyeket.
+ kérdések
Szerintetek a cross motoros bukósisakomat vigyem magammal, vagy kérjek ott "hagyományos" sisakot (ingyen adnak, ha kell)? Illetve motoros kesztyűt szerintetek érdemes vinni?
Nem azt írtam, hogy mindenütt csak XXL -es nagyságú van -mert az majdnem mindenkire fölmegy- hanem azt hogy "zavaró ha nem méretpontos".
Pl. amikor a sajátomat vásároltam, csak a "sokadik" volt a megfelelő, annak ellenére, hogy mindegyik M-es volt.
Bár van, akinek nem számít ha fékezéskor leüti az orrnyergét....... ;)
#9!
Bőven van sisak mindenkinek.
Én vittem már bringás kesztyűt, mert úgy kényelmesebb volt.
És persze nem árt a hosszú felső, mert az egyenesekben 45-tel jön a menetszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!