Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Volt már hogy finoman/durván...

Volt már hogy finoman/durván beszóltál a bigheaded edzőnek?

Figyelt kérdés

Olyannak, akik azt hiszik magukról hogy mindenkit elintéznek. Természetesen egy valós harcművész úgy leküldené ezeket alfából bétába, hogy csak úgy nyekken. Én vissza szoktam fogni magam, de múltkor már nem bírtam, muszáj volt pimaszkodnom egy edzőnél. Érdekelne hogy másnak vannak-e hasonló gondolatai/esetleg durva összeugrásai..

Én amúgy nem lennék szívbajos elásni ezeket, annyira idegesítenek.

2021. jan. 13. 13:51
 1/7 KárpátokGéniusza ***** válasza:
100%

Nem kell beszólogatni, amúgy is valszeg egóbajnok szóval csak olaj a tűzre

ott kell hagyni

2021. jan. 13. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És pont az ilyen agresszív barmok tanulnak küzdősportot, pont ez hiányzik a világnak.
2021. jan. 13. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Haha, hogy lennék már boxoló? :D :D :D
2021. jan. 13. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Tök mindegy haver..
2021. jan. 13. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Meg kell mutatni nekik, hol a helyük, báttya, aztán keresni egy jó edzőt.
2021. jan. 13. 14:43
 6/7 A kérdező kommentje:
😣🤦‍♀️
2021. jan. 13. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem csak annyi volt, hogy aikidón az összes fekete szoknyás vagy micsoda mestert rámküldték, mert nem tudott megmozdítani senki. Olyan volt, mint egy videójátékban, mindig jött a valamivel ügyesebb. :D Aztán a végén jött a fő-fő mester, ő se bírt megmozdítani, ekkor untam meg és feküdtem le magam. És mondták, hogy nem szabad ellenállni, magamtól feküdjek le, ők meg kísérnek. Mondtam, hogy érdekes mód bjj-n tudnak olyan fogásokat, amik a földre kényszerítenek vagy a földön tapogatásra vesznek, mégsincs semmi bajom. Itt se lenne bajom, azért kéne előre mennem, mert fáj, de erre képtelenek vagytok. 🤷‍♂️ Ennyi volt. Komoly konfliktus nem volt, mondtam nekik, hogy boxról és bjj-ről jövök, akkor mozdulok, ha arra kényszeríteni tudnak, különben meg ellenállok. De mivel senki nem tudott mit csinálni velem, így átmentem színészbe negyed óra után, miután meguntam, hogy senki nem tud velem mit csinálni. Pedig eskü hagytam magam, nem küzdöttem, csak a természetes ellenállását a testemnek se bírták. :D Szóval ennyi volt részemről. 🤷‍♂️
2021. jan. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!