Jogos volt, hogy beszóltam egy tanáromnak?
Van egy tanárom, aki pikkel rám. Már 9.-ben mikor bementem órára, akkor sem kedvelt. Én se őt. Bármit csinálok órán, semmi sem jó neki. Vagy azt mondja, hogy nem szabályos, vagy valami hasonló indokkal lehúzza a jegyem. Ma kérdőre vontam, hogy miért. Erre elő jött azzal, hogy a többiekkel szemben lenne kib**as, hogyha én jó jegyet kapnék, mert ugye én nem csinálom jól az adott feladatot. Ez így oké is lenne , de pl. Az reális, hogy egy másik lány ugyanúgy csinálta a feladatot, mint én, és neki elfogadta, nekem nem. Szóval ezt untam meg, és szóltam be neki elég csúnyán. Nekem kellene bocsánatot kérnem , mert megmondtam amit gondolok?
15l
Ne, nem mutattam be neki a feladatot. Egyszerűen csak megmondtam, amkt gondolok, elegem lett a folytonos kivetelezeseiből, és abból, hogy bármit csinálok, semmi nem jó.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!