Durva volt tőlem, hogy beszóltam az utcán a papnak, amikor megláttam rövidgatyóban?
Ezt mondtam neki: - Jó napot, atya! Már maga is combot villant? Hol találok akkor még erkölcsös férfit, ha már a katolikus papok is kipakolják a combjukat?
(Elsápadt, aztán továbbment, úgy tett, mintha nem hallotta volna.)
Õ is emberbõl van.
Mondenkinek melege van.
Remélem, ez kamu és ilyen bunkó ember nem létezik...
Szerinted ha valaki pap, akkor változó testhőmérséklettel rendelkezik? Gondolom, nem a heréi lógtak ki a rövidgatyából, csak kinn volt a combja egy része (húúúúú, micsoda fertő, aztaaa).
Jézusom...
Hatalmas nagy paraszt vagy az biztos :)
Neki nem lehet melege?
Hány éves vagy? A gondolkodás módod egy ötévesének felel meg :)
Basszus ezen jót röhögtem! :D
Most mitől lenne parasztság? XD Bezzeg ha egy csaj mellét bámulják, vagy tesznek rá megjegyzést, akkor "minek pakolta ki" :D
Nyilván vicc volt a megjegyzés, nem kell itt megbotránkozni, természetes, hogy nem hosszú nadrágban van.
Gondolom kicsit lefagyott a dologtól, vagy nem szereti a viccet. Azóta előkerült a dolog? :D Elég rég történt. Ha nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!