Decemberben bálozok. Szeretnék valami extra csini kisrucit, csak nem túl drágát. Megláttam ezt, és beleszerettem. Hol találhatnék hasonló ruhákat 10ezer Ft alatt? Miskolcon lakom. Vagy van vmi megoldás erre a netes rendelésre?
No de netről nem szívesen rendelnék, mert ki tudja jól áll-e vagy ilyesmi, és mire visszaküldöm, stb, ott vagyok, hogy bál és ruhám nincs.
ez egy ruha,nem kombiné:D csini sztem...tavaly is ilyen kis fekete koktélruhám volt.
köszi a tippet!
En ugy csinaltam anno, hogy kivalasztottam a neten egy rohadt draga (65.000 HUF) koktelruhat, lementettem a kepet, es elvittem varronohoz. Megbeszeltuk, milyen anyagot veszek hozza, elvittem neki. Anyaggal, munkadijjal egyutt fizettem osszesen 3500 Ft-t, a ruha pedig csodaszep lett. :)
(Es ennek meg elonye is van, ha egy motivum, vagy valami nem tetszik az eredetin, egyszeruen nem varratod ra, es kesz.)
a varronő jó ötlet egy dologra kell nagyon figyelni beszéljétek meg hogy milyen anyag kell abbolmennyi és nézz utánna hogy olcsóbb e ha azt te veszed meg mert nekem egyszer egy táncruhát akart volna 8500ért varni csak mert olyan lett volna az anyaga
szval nézz utánna az anyagnak te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!