27 éves vagyok és gyulladt pattanásos. Kérem aki hasonló helyzetben van, írjon! Van e erre valami megoldás, esetleg valami olcsóbb házipraktika? Köszi
Időről időre (téli időszak) burjángzik a bőröm, míg van úgy 1-2 hónap hogy csak 1, max 2- 3 apróbb van rajtam.
Már a bőrgyógyászom azt mondta , ez genetika, sosem lehet eltüntetni, mert genetika. Kérlek titeket ne fogamzásgátlót javasoljatok, mert azt nem szedhetek. Zyneritet használok meg aloe verát, hát nem teljes a siker.
Kedves kérdező! Írtad, hogy aloe verát is használsz. Leírnád, hogy pontosan milyen aloe vera készítményeket/készítményt használsz?
Talán FLP foreveres termék? mert az aloe kiváló és rendbe tudná tenni az arcodat, csak nem mindegy milyen aloe készítményt használsz.
Ezért kérdeztem.
Nekem egyszer tisztára elgenyesedett az arcom, mert nyomkodtam.
Én elmentem a Herbáriába, és vettem kénes szappant, amivel napi 2-szer mostam az arcomat és bekentem a Sweden bitter géllel (24 gyógynövényes, mely a gyulladás csökkenti le).
ezt a kettőt alkalmaztam és lám, 3 hét alatt meggyógyultam.
Sztem próbáld ki, mert természetes és hatékony. Nekem az volt, ja és a kettő talán ha 1000 Ft.
Sziasztok! bocsánat hogy csak most jelentkezem,
szóval egyik kedves kérdezőre válaszolva: forever aloe vera aktivátor, az amit használtam, ezt ajándékba kaptam.emelett teafa illolajat cseppentek alkoholos oldatba, ezzel mintegy tonizálás fertőtlenítek is, de a teafaszappan is a kedvencem. Más egyéb "házi praktika nincs" A zynerit cak ha aktivan használom, húzza vissza a mély duzzadt gyulladt csomókat, amúgy a differint javasolták még régebben. Ténylf sok bőrgyógyásznál jártam már, maszekél is, őtőle kikönyörögtem a roaccutan féléves kezelést, ami a kezelés befejezése után 3 évre csodálatos bőrt csinált, de a hatás sajnos eltünt és anno 2, 2,5 éve folyamatosan küzdök vele, kisebb nagyobb sikerrel. (roa-kúra még 21 éves koromban, káros kellemetlen mellékhatások nélkül zajlott le, nem volt olcsó, de ha megszüntette volna a problémát örökre, azt mondom megérte volna, hát ez is egy tanulság volt.)
Egy másik válaszolónak én tennék fel kérdést: neki mi miatt gyulladhatott be az arca és mi az a Swedeb bitter gél pontosan? erre kiváncsi vagyok, szeretem a gyógynövényes, természetes módszereket.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt, a hölgy meg aki a genetikára fogta, valószínű nem élete álma volt hogy bőrgyógyász legyen és a hivatásának éljen.
puszszszsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!