Gyúrni szeretnék, hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 173 cm magas 85 kg válaszotokat előre is köszönöm!2010. aug. 9. 13:32
2/10 anonim válasza:
elébb diétázzál mert ekkora magasság mellett ennyi súly már minimum 10kiló felesleg
4/10 anonim válasza:
Szerintem meg vegyél lisztet, meg egy kis vizet, hozzá élesztőt, tegyél bele sót, és kezdd el gyúrni :)
5/10 A kérdező kommentje:
Diétázom is.de azt hallottam h rágyúrni könnyebb.
2010. aug. 9. 14:08
7/10 anonim válasza:
lemész a konditerembe, bérletet veszel, és beszélsz az edzővel.
8/10 anonim válasza:
egyszerü elmész a konditermbe és emelgeted a vasakat minden hétköznap és megfelelő proteint viszel a szervezetedbe ennyi
9/10 anonim válasza:
15 évesen elkezdhetsz edzeni , de elöször kardio és nem teljes erőfeszitéssel az edzést mert ilyen életkorban az izmok még sokat fejlődnek. Ha túlerőlteted több kár lesz mint haszon.
10/10 anonim válasza:
body builder.hu-ról mindent megtudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!