Gyurni szeretnék hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Most szeretnék elkezdeni gyurni és nem tudom hol kezdjem mondtak már sok mindent ezért szeretném tudni hogy mégis mit csináljak 171 cm magas vagyok kb 80 kiló szeretnék fehérjét is szedni mivel a munka helyem miatt a napi fehérja bevitelem igen csekély kérem csak azok válaszoljanak akik tudják mit beszélnek2011. máj. 20. 22:15
1/8 anonim válasza:
Először olvasással : [link]
Mindenki ezeket fogja ajánlani. Ha ezek stimmelnek akkor kérdezz bátran itt válaszolunk ;)
2/8 anonim válasza:
Egy kis liszt, tojás, víz, aztán "gyurhatsz" is!
3/8 anonim válasza:
Vizet ne tegyél bele, úgy nehezebb és tartósabb a tészta!
4/8 anonim válasza:
Az elsővel egyet értek,bodybuilderen le van írva minden!:) Aztán kell egy jó edzésterv.Írtad hogy melózól,egy héten hányszor tudsz edzeni?Ha az edzés,kaja,pihenő rendbe van akkor fejlődni fogsz.
5/8 A kérdező kommentje:
3-4 pihenőm van egy héten!!! a fehérjéhez mit szoltok??
2011. máj. 21. 10:18
6/8 TOMAtm válasza:
fehérjénak jó a 100% whey pro,de ha minőségibbre vágysz akkor Gaspari Myofusion.
7/8 anonim válasza:
00:40-es vagyok.Hát ha a 4 megvan 1 héten az jó.Én úgy edzenék hogy 1 héten 1 izomcsoportot csak 1szer edzeni.Ezt szerintem tudnád csinálni:
1. nap - mell,tricepsz
2. nap - bicepsz,alkar
3.nap - váll,hát
4.nap - láb
Hasat azér nem írtam mert azt lehet 3-szor is egy héten.Azt oda teszed be ahova akarod.Így kijössz 4 napra,és van 3 nap pihenőd,ha csak 3 nap tudsz menni edzeni,a lábazást hagyd ki.Az én edzéstervem is hasonló,csak az 5 napos.Fehérje attól függ h mekkora rá a keret.De amit írtak előttem az jó.Napi 2-3szor fogyaszd,edzés után és lefekvéskor mindenféleképp.Rem. segítettem.:)
8/8 A kérdező kommentje:
igen segitetél köszönöm szépen
2011. máj. 21. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!