78KG-173cm! . A gond az hogy elkezdtem gyúrni és fogyókúrázni is, de nem tudom hogy jól teszem e? Rendes testet szeretnék, de nemtudom hogy kezdjem.
Előszőr fogynom kéne,aztán edzeni,esetleg előszőr edzeni,vagy mind2-t 1xerre?
Nagyon köszönöm a válaszokat:)
Rolee
Na kezdjük az alapoknál : először pakolj magadra egy kis izmot , aztán csináld a fogyókúrát !edzés mellett! , mert az izmos test jobban égeti a zsírt . Aztán , ha többet nem akarsz fogyni , jöhet a tömegnövelés , azaz az izomtömeg felpakolása . Viszont mindezekhez jó étrend is kell . Az első pár héten járj el 4-5ször konditerembe , hogy szokd a súlyokat , és a gyakorlatokat . Aztán a diéta ne legyen túl szigorú , csak kevés legyen a zsír és a szénhidrát mennyisége is csökkentett legyen . Aztán a tömegnövelésnél már lehetőleg minél több fehérjét és szénhidrátot juttass be a szervezetedbe , heti 3 edzés mellett . Az is fontos , hogy az edzéseidet izomcsoportra bontsd , azaz mondjuk : hétfő:hát,váll,comb ; kedd:pihi ; szerda:mell,vádli,has ; csütörtök:pihi; péntek: bicepsz,tricepsz,alkar; hétvégén pedig megint pihi .
Röviden ennyi . Remélem tudtam segíteni :)
Előszőr is nagyon köszönöm a tanácsaidat sokat okosodtam:P
A másik pedig hogy mennyi ideig kéne izmosodjak hogy elkezdjek fogyni??
14 éves vagyok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!