Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 78KG-173cm! . A gond az hogy...

78KG-173cm! . A gond az hogy elkezdtem gyúrni és fogyókúrázni is, de nem tudom hogy jól teszem e? Rendes testet szeretnék, de nemtudom hogy kezdjem.

Figyelt kérdés

Előszőr fogynom kéne,aztán edzeni,esetleg előszőr edzeni,vagy mind2-t 1xerre?

Nagyon köszönöm a válaszokat:)

Rolee

2009. júl. 17. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Na kezdjük az alapoknál : először pakolj magadra egy kis izmot , aztán csináld a fogyókúrát !edzés mellett! , mert az izmos test jobban égeti a zsírt . Aztán , ha többet nem akarsz fogyni , jöhet a tömegnövelés , azaz az izomtömeg felpakolása . Viszont mindezekhez jó étrend is kell . Az első pár héten járj el 4-5ször konditerembe , hogy szokd a súlyokat , és a gyakorlatokat . Aztán a diéta ne legyen túl szigorú , csak kevés legyen a zsír és a szénhidrát mennyisége is csökkentett legyen . Aztán a tömegnövelésnél már lehetőleg minél több fehérjét és szénhidrátot juttass be a szervezetedbe , heti 3 edzés mellett . Az is fontos , hogy az edzéseidet izomcsoportra bontsd , azaz mondjuk : hétfő:hát,váll,comb ; kedd:pihi ; szerda:mell,vádli,has ; csütörtök:pihi; péntek: bicepsz,tricepsz,alkar; hétvégén pedig megint pihi .

Röviden ennyi . Remélem tudtam segíteni :)

2009. júl. 17. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Előszőr is nagyon köszönöm a tanácsaidat sokat okosodtam:P

A másik pedig hogy mennyi ideig kéne izmosodjak hogy elkezdjek fogyni??

14 éves vagyok:S

2009. júl. 17. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előttem író kicsit hülyeséget irt.Ha már az elején izmot építsen hogy szerinted úgy jobban fogy akor ahhoz fehérje és szénhidrát is kell és akor lehet csak hízni fog.Figyelj ha jó testet akarsz akor normálisan kell étkezned és egy úgynevezett szálkásító edzéstervre van szükséged.Rendesen gyúrd magad kis súllyal intenzíven.ÉS ha elérted azt a szintet hogy jól kiformálódtak az izmaid( kicsik lesznek de látványosak ) akor kezdhetsz bele a kemény edzésbe iszonyatos menyiségü kajával hogy az izomtömeged minél nagyobb legyen.Szóval először kis diéta és szálkásítás és ha lefogytál mehet az izomtömegnövelés.De én a helyedben még nem gyúrnék hanem futással és súlyzó nélküli gyakorlatokkal fogynék le.Én 15 évesen kezdtem edzeni 170 cm voltam és akkor meg is ált a növekedésem.Lehet nem nőttem volna amugysem kitudja.Ha megkérdezel egy személyi edzőt ős is a szálkásítással kezdene.
2009. júl. 17. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!