Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan közölnéd finoman az...

Hogyan közölnéd finoman az edződdel hogy p*csékul oktat és változtasson mert ez így nem ok?

Figyelt kérdés

Több dolgot is tudnék kifogásolni, de leginkább ami zavar hogy időhúzás amit művel. Sokat beszél (kezdetben az edzéshez kapcsolódóan aztán persze már oda nem illő dolgokról) ezzel hátráltatva a folyamat előrehaladását. És még fizetek is neki.. . Viszont nagyon jó tudása van (máshol nem igen találok ilyet) ezért nem szeretném otthagyni. Amikor odateszi magát és lelkiismeretes akkor tényleg nagyon maxon a színvonal. Nem ebből él ez fontos, hárman vagyunk, a garázsban oktat minket. Így, mivel közvetlen a légkör, gondolnám ezáltal egyszerűbb lenne beszélni a fejével. A másik kettő nem mer szólni, nem akarnak konfrontálódni. Engem nem kicsit bosszant, el nem tudom képzelni sokan mások hogyan képesek ennyire ellazulva dagonyázni a fortyogó sz.a.r.b.a.n?

SUCKS

2020. okt. 8. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám neki, hogy viszlát.
2020. okt. 8. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Te fizetsz, miért nem lehet elmondani a véleményed?
2020. okt. 9. 02:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nekem szar, akkor minek fizessek tovább?
2020. okt. 9. 02:16
 4/8 A kérdező kommentje:

~1 Egy idő után már beleunsz mindig mindenhol a buzz offos státuszba.

~2 Mondani lehet, épp ezt kéne megfogalmazni valahogy úgy, hogy ne legyen olyan durva, mert akkor csak kirúg. De biztos nem maradok ha nincs változás.

2020. okt. 10. 06:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy unok, kapják be. Ne vállalkozzon, ha megállt ilyen "ez az egy dógod vót" színvonalon a munkája.
2020. okt. 10. 14:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Lejártam az összes számomra elérhetőt, emiatt nehéz ügy mert nem tudom hová mennék.
2020. okt. 10. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Tanulsággyanús, nem? :D
2020. okt. 10. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Áh, ez bonyolult műfaj tesó, csak belsős értheti igazán. Aztán simán lehet, hogy téged is hülyére vesz az edződ, és nem is tudsz róla.. . :D

Közben beszéltem az oktatóval, úgyhogy már nem nézem a kérdést.

2020. okt. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!