Hogyan közölnéd finoman az edződdel hogy p*csékul oktat és változtasson mert ez így nem ok?
Több dolgot is tudnék kifogásolni, de leginkább ami zavar hogy időhúzás amit művel. Sokat beszél (kezdetben az edzéshez kapcsolódóan aztán persze már oda nem illő dolgokról) ezzel hátráltatva a folyamat előrehaladását. És még fizetek is neki.. . Viszont nagyon jó tudása van (máshol nem igen találok ilyet) ezért nem szeretném otthagyni. Amikor odateszi magát és lelkiismeretes akkor tényleg nagyon maxon a színvonal. Nem ebből él ez fontos, hárman vagyunk, a garázsban oktat minket. Így, mivel közvetlen a légkör, gondolnám ezáltal egyszerűbb lenne beszélni a fejével. A másik kettő nem mer szólni, nem akarnak konfrontálódni. Engem nem kicsit bosszant, el nem tudom képzelni sokan mások hogyan képesek ennyire ellazulva dagonyázni a fortyogó sz.a.r.b.a.n?
SUCKS
~1 Egy idő után már beleunsz mindig mindenhol a buzz offos státuszba.
~2 Mondani lehet, épp ezt kéne megfogalmazni valahogy úgy, hogy ne legyen olyan durva, mert akkor csak kirúg. De biztos nem maradok ha nincs változás.
Áh, ez bonyolult műfaj tesó, csak belsős értheti igazán. Aztán simán lehet, hogy téged is hülyére vesz az edződ, és nem is tudsz róla.. . :D
Közben beszéltem az oktatóval, úgyhogy már nem nézem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!