Magyarországon tudják ezeket megfelelően oktatni?
Gondolok én keleti harcművészetekre stb stb stb...
Vagy akár egy "sima" boksz, itthon mindenki edző ma már...
Mert Te aztán annyira hozzáértő fő-fő szakértő lehetsz🤣🤣🤣 Ne, ismétlem NE kezdd előadni a szokásos GYK-s dumát ("Hö höhhh húúhhh één má' thai boxútam' 10 évet, szavatéztam' 9 évet, boxúúttttam' 15 évet de azé' kungfuztaaam is, karatéztam," taekwondooztam"(🤣 🤣 🤣 🤣) is, ismerek mindent IS"), nevetséges már itt ez a témakör amúgy.😃 A régi kőkemény "nagymestör" hozzászólók többségéről meg annyit (Aikiboxer, Magyar Honvéd kivétel, ők legalább tényleg, igazolható módon egyesületeknél edzettek) hogy némelyik annyi mindent hazudozott már(Szovjetunióban sambozott állítása szerint, valóságban viszont a kerti tóból kitépkedte a növényeket, az anyja meg elagyabugyálta három serpenyővel), hogy tiszta kabaré 😃
A 3-as dettó ugyanez, még mindig stílusokat hasonlítgattok, nem harcosokat. Kismilliószor kivesézték már ezt, de hajrá mondd meg a tuti hasonlóan a "régi szakértőkhöz" akik mindent is csináltak😃 (én tudok tüzet okádni, és a jobb lábfejem sokuto részével jeget fagyasztok, mennyire jó már nem?)
Így van!
Csak az ír csupaszöklös box a király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!