A kormányközeli médiafelületek miért nem számolnak be a mai tüntetésről mértrenének megfelelően? Orbán nem azt hazudta, hogy nem hallgattatják el a vele egyet nem értőket?
888 szerint a nap legfontosabb híre: Magyarországon állna bosszút az újabb Soros terv.
Origó szerint a nap híre: A magyar ellenzék leégett.
Ripost: eszét vesztve gazárzdálkodott az ellenzék
.
.
.
.
.
És az első 10 cikkben sincs szó a mai tüntetésről.
De Orbán nem azt hazudta, hogy ők nem hallgattatják el a velük egyet nem értőket?
Amikor 1000-ek tüntetnek, akkor miért hallgatnak róla a szimpatizánsaik előtt?
*méretének
*velük
Elnézést az elírásokért.
"A HVG tudósítása szerint körülbelül 1000 ember vonult a Margit hídra"
ezért.
egy ilyen jelentéktelen bedrogozott csürhe minden, csak nem tüntetés.
# 3/3 Időpont ma 18:47
Szóval az fontosabb, hogy Magyarországon állna bosszút az új Soros terv?
#5 köszönöm, tipikus rosszindulatú ember vagy te is. ezért nem fog a ti akaratotok soha érvényesülni, mert a gyűlölködés és a rosszindulat vezérel benneteket.
soha nem túlóráztam, és nem is fogok :) bennem volt annyi, hogy tanultam és képeztem magam az évek alatt, így sikerült megvalósítanom az elképzeléseim.
még ti a gyárakban 3 műszakban nyomjátok a 8 általánossal, addig én bármi erőlködés nélkül hazahozok havi 400 nettót.
ide csak röhögni járok az olyanokon mint amilyen te is vagy, ez a kategória tiszta bolondok háza lett.
ennyi gyűlölet és frusztráltság rég volt itt. a sok életképtelen ember ide jár levezetni a feszkót mert nem hogy barátja, de még kutyája és macskája sincs az ilyeneknek.
"bedrogozott csürhe"
Gondolom, ha ezt bíróság előtt kellene bizonyítanod, nem lennél gondban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!