Magyarországon tudják ezeket megfelelően oktatni?
Gondolok én keleti harcművészetekre stb stb stb...
Vagy akár egy "sima" boksz, itthon mindenki edző ma már...
"Ha normálisan akarod ezeket ütni akkor ki kell költözni az adott országban ahonnan származik. Itthon csak bohócok vannak."
Ott is bohócok vannak, ne aggódj. Mindenhol rosszul oktatják ezeket a stílusokat, mert nem képesek modernizálni az oktatásukat sehol sem. Formagyakorlatokat ki kéne venni és ugyanolyan edzéseket kéne tartani, mint a thaiboxolók, csak az adott stílus egyedi technikáival. Ez esetben pedig sokkal érdekesebb lenne a küzdősport világ, mert biza van pár kungfu stílus, amik kompetitív szinten is megállhatják a helyük. De persze sok-sok menne a levesbe, az összes karate kihalna meg wing stílusok, stb., az ilyen hulladékok. Bár igazából lehet nem, hiszen ezeket most is elveri mindenki, aztán mégis járnak rájuk emberek. 🤔
A lényeg, kérdező, hogy nem. Felejtsd el a keleti stílusokat. Hiába is lehetnének jók, egyik sincs jól oktatva sehol sem. Box, thaibox, kickbox, savate, bjj, birkózás, judo, esetleg taekwondoo. Ezek közül válassz.
Hasonlòt irtam ki ma èn is kèrdésben.
Regi videokat visszanezve,amikről azt hinnenk hogy hùuuuu akkor még voltak igazi mesterek talan ,ùgy kb 1920 tól.
Lattam ma, kungfu,muay boran,taichi videòkat hát sírtam.
Utàna megtöbbet sìrtam.
Mennyi hülye van itt még mindig, te jó ég. :D "A thai box is keleti stílus:)" ahogy írták, a taekwondo és judo is. :D
5-ös, ha hülye laikus vagy a témához, akkor minek írsz ide? :D 3-as komment nyers tény, tessék azt elfogadni. Úgy sajnálom, hogy kikoptak innen a valamire való kommentelők és már csak ilyen hülyék maradtak. Tisztelet a 3-as kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!