Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi idő alatt lehet meg...

Mennyi idő alatt lehet meg tanulni húzódzkodni ?

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 17:06
 1/3 Vadiwudu válasza:

Olyan 2-3 hónap alatt, ha a nulláról indulsz. Rövidebb idő alatt is lehetséges persze, ha edzettebb a karod, és rendesen próbálgatod.

Nekem ennyibe telt, mire rendesen megtudtam csinálni 10-et, de mondjuk én nem adtam bele mindent.

Az elején nagyon nehéz lesz, és könnyű feladni, de ha belelendülsz akkor nagyon szépen fogsz fejlődni. Az első sikeres felhúzás után gyorsabb ütemben fogsz haladni majd. Ne felejtsd el a nyújtást, különben összehúzódnak az izmaid. Sok sikert!

2020. aug. 15. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Van rajtam egy 15 kg felesleg, így nulláról most három hónap után tartok 3x5 ismétlésnél.

Invertált evezést, és gumiszalagos húzódzkodást ajánlok. Aztán ha 3 ismétles megy akkor meg a harcos húzódzkodás nevű programot.

22/F

2020. aug. 15. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

175cm, 86kg

1,5 honap alatt mar gumiszalag nelkul tudtam huzodzkodnk

2020. aug. 15. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!