Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wing Tsunozom, és kihívott...

Wing Tsunozom, és kihívott sparringra egy boxoló. Kicsit félek, hogy kivédi a láncütést... Szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%

"Boxoló ellen akkor van reális esélyed, ha pszihikailag gyengébb nálad."

Arra gondolsz, hogy fizikailag? :D Mert úgy még talán. De szerintem egy lényegesen kisebb boxoló is leütné a wt-st, mint a szél. De valóban több esélye van a wt-snek, ha lényegesen nagyobb, nehezebb és erősebb, mint a boxoló.

Egyébként jó olvasni, hogy azért felvilágosodnak emberek. Én is wt-s voltam, rájöttem, hogy hulladék, itt egy oktató is rájött erre, a kérdező arca is be lett verve, ő is felébredt. Alakul ez, szerencsére. Idő kérdése és minden ilyen hulladék stílus el fog tűnni.

2020. aug. 18. 13:17
 62/68 A kérdező kommentje:
A kérdező csak röhögni akart egy jót a csingcsungosokon :)
2020. aug. 18. 16:14
 63/68 A kérdező kommentje:
És szerintem ezek nem fognak eltűnni, mert akik űzik, olyan vehemenciával védik ezeket a távolkeleti b@romságokat, hogy az már bicskanyitogató. Box plusz birkózás a király.
2020. aug. 18. 16:27
 64/68 anonim ***** válasza:
38%
Szerencsére Bódhidharma nem a bokszt és a birkózást látta királynak. A banditák és a fosztogatók ellen ez édeskevés.
2020. aug. 20. 12:28
 65/68 A kérdező kommentje:
De normális ember normális környéken nem találkozik banditákkal. A küzdősport a magadfajták ellen szükséges, hogy ha nagy a pofája, akkor be legyen verve.
2020. aug. 21. 15:20
 66/68 anonim ***** válasza:
87%

Dehogy akartál röhögni egy jót kedves "kérdező".

Simán a sztori a következő:

- anno elmentél Karate edzésre, félév után azt hitted te vagy a király, valószínűleg bementél a sulidba és mindenkinek beszólogattál, 10 évesként még a 14 éveseknek is, azok meg agyba-főbe vertek szét téged úgy, hogy a szüleidnek tiszta alsót és nadrágot kellett hozni. Emiatt a lelki trauma miatt zsigerből utálod a Karatet, kismillió Karate fikázós kérdést írtál ki ide az oldalra, csak, hogy meg legyen a lelki boldogságod.

- rá pár évre találkozhattál a Wing Tsunnal is, ott is hasonló dolog történhetett, ott is rövid időn belül keménynek képzelted magadat, aztán azzal is olyan szinten szétvertek, hogy tiszta alsót és nadrágot kellett hoznia a családodnak.

Mielőtt jönnél bármivel is te bármit tanultál volna, bármilyen minőségű oktatásban ugyanezek lettek volna az eredmények.

Sok kérdésnél meg leírták neked, hogy legalább az írási stílusodon változtatnál.

"De normális ember normális környéken nem találkozik banditákkal. A küzdősport a magadfajták ellen szükséges, hogy ha nagy a pofája, akkor be legyen verve."

Csak kár, hogy te egy lepkét nem tudnál megverni.

2020. aug. 21. 17:20
 67/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem alkalmaztad jol a lancütèst ,azèrt vesztettél)))

Még ezt a ratyitallèr stílust.

Csapkodtàl ott here szagú kezekkel.

Ilyen meg olyan sau,faxom sau meg fityma sau.

Boxolonak a faxàt nembirtad megszagolni.

2020. szept. 16. 23:53
 68/68 Usagikun válasza:
Véged!
2021. márc. 10. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!