Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wing Tsunozom, és kihívott...

Wing Tsunozom, és kihívott sparringra egy boxoló. Kicsit félek, hogy kivédi a láncütést... Szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom... Pedig a haver rendesen bealtatta a birkózót. ;)

De mindegy is, indulok sparringolni. Hamarosan jönnek a részletek. Drukkoljatok! :)

2020. júl. 21. 12:22
 42/68 anonim ***** válasza:
23%
Én drukkolok és használd sokat a lábad akkor hozzád sem tud érni
2020. júl. 21. 12:28
 43/68 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse fognak jönni a tényleges részletek, videós bizonyítékkal. Egyik haverod se altatott be egyetlen egy birkózót se, mert még a Judosoknak meg a BJJseknek se sokszor sikerül, legtöbbször csak annyit érnek el vele, hogy felidegesítik a birkózót aztán azok földhöz vágják jó párszor.

Úgyhogy meséld be valahol máshol, hogy a haverod Wing Tsunnal bealtatott egy birkózót.

2020. júl. 21. 12:29
 44/68 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező ne feledd Konfuciusz bölcs mondását ami így szól: Ha az Internet Explorer meg meri kérdezni, hogy lehet-e az alapértelmezett böngésződ, neked sincs mitől félned. :D
2020. júl. 21. 12:29
 45/68 anonim ***** válasza:
71%

meghalsz

Ne üsd ki magad.

2020. júl. 21. 12:46
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki rájött már, hogy a kérdező csak egy troll.

De annak khhúúvanagy.

2020. júl. 21. 16:38
 47/68 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg, a haverod nem csoda hogy wing tsunosként bealtatta a birkózót... Haverod megjárta 2-szer Afganisztánt, aztán ha jól rémlik Japánba ment, ahol elverte a nemzeti ashihara karate bajnokot is, természetesen egy "no holds barred" fight keretein belül, majd az Everestet gumicsizmában meghódítva legyőzött egy mélytengeri murénát halrágóversenyben, és jelenleg pedig Kína északkeleti tartományában hív párbajra bárkit, aki az ő híres "Wing Wrestling Karate" stílusát pocskondiázza.

Nemdebár?

2020. júl. 21. 16:46
 48/68 Tóth Károlyka ***** válasza:
14%

Nem vagytok egy kategória. Te harcművészetet tanultál, Ő meg küzdősportot.

Neked amit tanítottak az az, hogy hogy támadd a lágy részeket. Szem, torok, ágyék. Hogy küzdenél meg vele, ha felét sem használhatod a tudásodnak, míg ő mindent?

2020. júl. 21. 17:28
 49/68 anonim ***** válasza:
100%

"Kívácsni lennék jab-cross-hook triódat hogy tudod bevinni amikor hozzá sem tudsz érni mint boxoló egy rendes kung fu harcművészhez

Ugyanis amig te próbálgatsz közel kerülni, hogy egyáltalán be tudd vinni a kombóidat, addig szépen a fejedet már egy méterről lerúgdossák, meg sem tudod ütni a Kung Fu mestert a boxtudásoddal, nemhogy te még itt kombózzál XD

Majd álmodban kombózól amikor úgy fejberúgnak egy párszor, hogy a mentő visz el"

Erre hány példa született a történelem során? Kérem a feljegyzéseket, egyéni tapasztalatokat, bizonyítékokat. Csak mert amúgy ezek mindegyike azt mutatja, hogy a boxolók reggelire zabálják meg a kung-fusokat. :D No, persze ne értsd félre, van ám jó kungfu stílus, csak a wing stílusok pont nem azok. :D Amúgy hallod, mi lenne, ha legalább egy stílusra járnál? :D Nem írnál ekkora marhaságokat, amiket fáj olvasni. :'D

2020. júl. 21. 17:54
 50/68 A kérdező kommentje:

Na, gyerekek. Megtörtént az az ominózus sparring. De kezdjük az elején.

Reggel, ugye, ide írogattam, majd ezt követően elkezdtem őrült módjára edzeni. Közel egy egész órán át ütöttem-vágtam a fabábút, majd törökülésben meditáltam szintén egy órán át, végül egy óra formagyakorlat következett. Elképzeltem, mit s hogyan fogok tenni.

Odaértem a terembe. Egy, a szocializmusban mrgragadt, omladozó vakolatú, dohos szagú pincehelyiséget kell elképzelni. Ellenfelem már ott várt rám egyszerű fehér pólóban, tornacipőben. Én felöltöttem díszes, a Wing Tsun küzdők tradicionális öltözékét, és nekiálltam meditálni, míg ellenfelem vadul püfölte addig a zsákot.

MMA kesztyűt húztunk. Ellenfelem eleinte csak körözött, ijesztő mozdulatokat tett, én pedig - miközben magamban kínaiul számoltam - igyekeztem felmérni, milyen távolságból kellene megindítanom a támadások gyilkos viharát, a láncütést.

Nehéz volt közel kerülni hozzá. Írtátok, ugye az ökölvívók lábmunkáját. Nagy nehezen, sokadik, kb. tizedjére sikerült egy félköríves rugással eltalálnom az első lábát. Láttam, hogy fájt neki, de csak folytatta a táncot rendületlenül . Utána a térdét sikerült eltalálnom, megint csak sokadjára, amitől rögvest abbahagyta a körtáncot. Kettős fedezéke mögött láttam az apró, mélyen ülő, eddig rafináltan csillogó szemeit, melyek most riadtságot tükröztek. Győz a Wing Tsun?!

Ettől felbátorodtam. Éreztem, ahogy áramlik a végtagjaimban a chi. Megpróbáltam földre vinni, de nem sikerült. Ráfogtam az egyik kezére, és a résen keresztül a repülő ujjak technikájával próbáltam volna eltalálni, de sajnos ez sem sikerült, ezért megindítottam a láncütést.... És... a következő pillanatban lekapcsolták a villanyt. Arra ébredtem, hogy szó szerint fellocsolnak. Az elmondások szerint egy pusztító erejű, szűken ütött horoggal talált el. Azonnal eszméletemet vesztettem.

Innentől kezdve kétszer is meggondolom, hogy leálljak-e egy boxolóval.

2020. júl. 21. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!