Wing Tsunozom, és kihívott sparringra egy boxoló. Kicsit félek, hogy kivédi a láncütést... Szerintetek?
Ha ilyen szinten tudsz már rúgni azt biztos ki nem védi
Palika te telepi Odesszeusz, a minimum nálad a kubai utazás mert csak ott lehet megtanulni bokszolni, főleg cipőt a harmadosztályban
Szeretlek
Józsi&sportbuzzer.de
7
A box már rég idejét múlt küzdősport, felváltotta a kickbox meg mostanában már inkább az MMA
"Hát, ja... A box nem valami hatékony a WT ellen, az tuti."
Kár, hogy szegény WT lófogat nem tud felmutatni a box ellen. De semmi baj, mert nem a billentyűzetháborút nyomod, amint megtörténik a "küzdelmetek", ami 2 másodperc alatt véget fog érni, mert úgy leüt majd a srác, mint az ürüléket, akkor szépen felébredsz. :)
Amúgy, kis spoiler: én is WT-ztem annó, most boxolok. Átlag ember ellen nincs esélyed WT-vel, nemám egy boxoló ellen. De persze nem akarlak én itt meggyőzni, majd meggyőz a srác, aki előre megjósolom: egy jab-cross-hook trióval be fog téged altatni. :) Vagy esetleg ha agresszívabb leszel és megindulsz a láncütéssel, akkor egy horoggal végez ki.
Na, mindegy, valamikor fel kell ébredni. Kívánok neked mihamarabbi gyógyulást, nem jó azért a nyáron úgy lesérülni, hogy ne tudj nyaralni. Remélem finom lesz hozzád a srác azért, de mégis kellően határozott.
Jobbulást előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!