Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 6 órányi futás utánni regenerá...

6 órányi futás utánni regeneráció, tippek? Hízás marathon után?

Figyelt kérdés
Ez volt az első hosszú távom, amit teljesítettem. Hosszabb lehetett a táv a marathonnál, szerintem egy olyan 50-60km de nem akarok butaságot mondani, mert az idő volt a cél, 6 óra futás egyfolytában. Egy napja, hogy lefutottam a távot, azóta viszont nem birok magamhoz térni. Olyan mintha kómás lennék, csak eszek és eszek, és folyton álmos vagyok. Annyira van csak energiám, hogy kivánszorogjak a hűtőig és egyek valamit, aztán visszafekszek, és csak úgy vagyok. Mit tegyek hogy gyors legyen a regeneráció? Szeretném folytatni az edzéseimet. Nem szeretnék visszahízni se, hiszen eleve azért kezdtem el sportolni,hogy megszabaduljak a feleslegemtől..viszont annyit ettem mostanában, hogy már 2 kiló vissza is jött..

2020. máj. 18. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a maraton nem kis dolog. egy hétig hagyd az egészet és ne mérd magad. hallgass a testedre majd jövőhéttől eszel normálisan. nem lesz bajod.
2020. máj. 18. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
és ez az edzésre is igaz lehet. ha fáradt vagy nyugodtan hagyd ezt a hetet vagy vedd lightosabbra.
2020. máj. 18. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
és kizárt hogy visszajött volna 2 kg az 12000 kcal. a maratonnal is vagy 5000-et elégettél , nem ettél te 18000-et meg még 10-et sem. az csak víz .
2020. máj. 18. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kell regenerálódj. Aludj minél többet. Végezz nyújtás, laza bicajozást, hengerelés, vagy nagyon könnyű, félórás kocogást
2020. máj. 19. 05:54
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Hallgass a szervezetedre. Megpróbálhatod majd, hogy nem hallgatsz rá, de később sokkal több bajod lesz ebből.
2020. máj. 19. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyél, amennyit kíván a szervezeted, és ha nagyon szeretnél, akkor nyújts, esetleg végezz laza bemelegítéseket, és ennyi. Pihenj egy kicsit, aludj, lustàlkodj, senkinek nem lenne jó, ha edzés közben rosszul lennél, és elàjulnàl, vagy hasonlók.
2020. jún. 2. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!