Karate edzésen miért a katákat gyakoroljuk a legtöbbet?
Nincs sajna. Van jujitsu, de voltam megnézni, ez is olyan, mint a karate, csak dobnak is. Egymás karját fogják lassan, lefektetik a másikat a tatamira, aztán bekulcsolják a karját, a másik üti a tatamira utána feláll mindkettő. Tele van lányokkal és középkorú nőkkel. Egy idősebb pali tartja az edzést. Nem tetszik.
Van birkózás is, de az nekem nem tetszik. Ott főleg kisgyerekek vannak, ilyen 5-10 évesek. Mint egy ovis tesióra. Van egy-két idősebb is. Felnőtt edzés pedig ilyen veterán edzés, ilyen faterommal egykorúak birkóznak. De azok is röhögnek és dumálnak végig edzésen.
Van ez a kyokushinkai, amire én járok már közel két és fél éve, de egy vicc. Régebben jártam 3 évet hito shito ryu karatéra is, na az hagyjuk milyen volt. Azért mentem kyora mert barátaim mondták, hogy az a legjobb karate fajta. Közben pedig ez is ugyanolyan kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!