Azt látom többféle Aikido szervezet van. Hová érdemes csatlakozni?
Figyelt kérdés
Van olyan szervezet ahol több hangsúly van a reális önvédelmi gyakorláson?2020. febr. 22. 18:49
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként igen. Savate klub közel van hozzám. Beszéltemis a vezető edzővel Rimár Zsolt- tal aki kedvesen és részletesen beszélt nekem a Savatéről.
Erősen versenysport.
2020. ápr. 11. 09:27
12/14 anonim válasza:
Rimár Zsolt? Ő egy budapesti savate edző, ha jól tudom, a negyedik kerületben. Személyesen sajnos nem ismerem, de jókat hallottam róla.
Valóban versenysport a savate, ahogy az összes küzdősport, de ha Rimár tart hobbista tréninget, akkor nincs gond. Bár a genetikai betegséged miatt továbbra is azt gondolom, hogy nem a harcművészetek felé kéne kacsintgatnod, csak ha az orvosod is áldását adja rá.
#CHRILLEX
13/14 tikyus válasza:
Egyikhez se csak a pénzed akarják és nem kapsz cserébe semmit csak plussz pénzért példa rá a zumm aikido
14/14 Flocke23 válasza:
Jól látod több felé Aikido szervezet van... Ebből kettőt is tudok ajánlani. Az egyik az Aikikai hungary másik pedig az Aikido tenjinchi dojo. Mind kettő iskola másképp mutatja be az Aikido-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!