Küzdősportoló lányok! Nektek is érdes a talpatokon a bőr? Erre számítsak én is?
Figyelt kérdés
Ellátogattam egy kickbox edzésre és a lány akivel együtt voltam párban mikor megrúgott éreztem hogy tiszta bőrkeményedéses, érdes a sok surlódástól.2020. febr. 5. 21:11
1/3 A kérdező kommentje:
Milyen más jellegű edzés van ahol cipőt használnak? Segítsetek!
2020. febr. 5. 21:14
2/3 anonim válasza:
Nekem az elején voltak vízhólyagok a talpamon, ami néha leszakadt edzésen, és nem hogy érdes, még bőröm se volt😂
De ez csak egy átmeneti időszak, utána megvastagszik és sima lesz. Vagyis nekem az lett😅 16/l
3/3 anonim válasza:
Ha olyat szeretnél ami jó és cipőben űzik a sportot akkor az Ökölvívás, Savate, Birkózás. Ezeket jól is oktatják itthon. Ha van nálad akkor ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!