Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most kezdeném, a falmászást,...

Most kezdeném, a falmászást, mik a kilátások?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, soha nem másztam még falat. Ellenben vékony vagyok, edzek rendesen és viszonylag mozgékonynak is lehet mondani. Edzidáig napi szinten lovagoltam sportszerűen, de ez meg fog szűnni. Sportágat kellene választanom, amiben nem olimpiai bajnok szinten, de azért kisebb versenyeken is megállom a helyem amatőr kategóriában. Erre még van lehetőség ilyen idősen? Nyilván úgy gondolom, hogy hetente többször is edzek, edző segítségével is. Vagy 30 évesen már ássam el magam? :D

2020. febr. 3. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pont kedden, vagy csütörtökön😀

Én a kötelest szeretem, a boulder meg kell, hasonló okokból, mint neked. Csak én messzebbről indulok. Borzalmasan megy, kötelesben legalább néha van sikerélmény, ha végre felküzdöm magam valamelyik könnyebb úton😂

2020. szept. 6. 23:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Az nem baj, az egyik ismerősöm kiderült, hogy mászik. Most együtt mászunk, és tök motivált meg sokat fejlődik. Én ezt sokkal jobban becsülöm, mint mikor valaki úgy jó, hogy semmit nem kell érte tenni kb. Nekem nincs nehéz dolgom, mert vékony és szálkás vagyok viszonylag, meg elég makacs :D De aki mondjuk túlsúllyal indul, annak sokkal nehezebb a kezével meg az egyensúlyával bánni. Úgyhogy le a kalappal. Lehet összefutunk egyszer :D
2020. szept. 6. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszi😀Nekem a szükséges feltételekből csak a kitartás van meg, mert imádom. Az alkatom normál, csak izom nem nagyon van. Nem, egy mászótest, na. De ami késik, nem múlik😂

Gyerek, fiatal koromban sokat sportoltam, de a mászást sok év semmi után kezdtem. Meg hát nem is lettem fiatalabb közben, úgyhogy vannak itt legyőzendő akadályok, de rajta vagyok😉

Jó mászást!

2020. szept. 7. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!