Most kezdeném, a falmászást, mik a kilátások?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, soha nem másztam még falat. Ellenben vékony vagyok, edzek rendesen és viszonylag mozgékonynak is lehet mondani. Edzidáig napi szinten lovagoltam sportszerűen, de ez meg fog szűnni. Sportágat kellene választanom, amiben nem olimpiai bajnok szinten, de azért kisebb versenyeken is megállom a helyem amatőr kategóriában. Erre még van lehetőség ilyen idősen? Nyilván úgy gondolom, hogy hetente többször is edzek, edző segítségével is. Vagy 30 évesen már ássam el magam? :D2020. febr. 3. 17:37
1/13 A kérdező kommentje:
Igen, most nézem, hogy a címben van egy plusz vessző, és az Ezidáig-ot is elírtam a nagy sietségben... elnézést :D
2020. febr. 3. 17:38
2/13 anonim válasza:
A kilátás attól is függ, hogy hol, és mennyire magasra mászol.
3/13 Slowrider válasza:
Nagyon sokan kezdenek el mászni 30 felett, szóval egyáltalán nem késő.
4/13 anonim válasza:
Na, belevágtál? Én tavaly ősszel kezdtem 38 évesen, nulla edzettséggel és nő vagyok. Mindenkihez képest óriási a hátrányom, de még így is van sikerélmény. Persze, én nem készülök versenyekre, de imádom. Ha elkezded, tuti, nem bánod meg. Vannak amatőr versenyek, amin bárki indulhat, kivéve, ha már túl jó vagy😀(Akkor mehetsz amatőrre, ha bizonyos szintű pályát meg nem másztál). Leírás alapján szerintem nagyon hamar jól menne neked.
5/13 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdhetsz falat mászni, sokan kezdik ekkor. Ha boulderezni szeretnél, akkor például a Gravityben vannak kezdő edzések, és nagyon gyorsan tudsz fejlődni.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, elkezdtem azóta, voltam is már 2 versenyen, egy köteles meg egy boulder. Oké, gyatrán ment mind a kettő, de nagyon élveztem :D Feltűnően jól megy egyébként, talán az előéletemnek köszönhetően, mert én sokat sportoltam, meg mert a heti 3 edzést tudom tartani elég jól. A leggyengébb pontom a kezem, az ujjaim nem bírják a strapát sajnos, de ez majd változni fog idővel :) A Gravity egyébként az egyik kedvenc helyem.
2020. szept. 6. 22:03
7/13 anonim válasza:
Jaj, de jó! Akkor igazam lett😀
Sportmúlttal jól szokott menni.
Kötelesbe hova jársz?
8/13 A kérdező kommentje:
BigWall a fő hely :)
2020. szept. 6. 22:08
10/13 A kérdező kommentje:
Na, akkor lehet szoktunk is találkozni :D Én hétfő-szerda-péntek jártam eddig esténként, de most szerdánként áttérek boulderezni a Gravity-be. Annyira szeretem, a 3 köteles egyébként is sok. A boulder sokat dob a technikán, ami kezdőként nekem elég... szar. Na :D
2020. szept. 6. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!