Ősszel szeretnék elkezdeni valamiylen harcművészetet, és hogy megkönnyítsem a dolgom, gondoltam nyáron edzek egy kicsit, hogy aztán könnyebben menjen. Milyen gyakorlatokat ajánlotok egy leendő harcművészetesnek?
Köszi szépen, ebből a szempontból jól állok, szóval voltam már több bicajtúrán, ezzel nincs gond csak gondoltam izmosodok kicsit, de végülis igazad van majd ott kialakul.
Igen ismerem a Krav Magát csak az anynira nem fogott meg mint az említett kettő :D
Ja és a capoeira lényege a hajlékonyság, vannak valami speciális nyújtó gyakorlatok amivel elősegíthetném a hajlékonyságomat vagy jók lesznek a tesiórás bemelegítős nyújtások is? :D
Na midnegy azért köszi az erőfeszítéseket :D
De ha valakinek vannak jó nyújtótippei, vagy hogy miylen izomcsoportokat lehetne még megerősíteni ami biztos hogy kelleni fog, az ne tartsa magában :D
És persze köszi midnenkinek az eddigieket!
Igazán nincs mit, és sajnálom, hogy nem találtam meg :(
Viszont ezt szerintem nézd meg, én csodálkoztam, azt hittem, kicsit erőteljesebb....
Ugrálókötél,és ha van rá lehetőséged boxzsák ütése.
Jó és otthon is tudod még csinálni az árnyék boxot.
http://www.youtube.com/watch?v=kd0DjorshEU
Ha kungfuzni mész akkor ezt az edzéstervet ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!