Ugráló cipőt hol lehet venni? Gyorsan!
Figyelt kérdés
Keeeeeel egy ugráló cipő, az a lényeg hogy olcsó legyen. Tudom,tudom az olcsó az gagyi meg nembírja stb. de nem érdekel!!! nekem az a lényg h olcsó legyen!nem érdekel, h mi a hátrány!gyorsn kéne! aki ezzel nem éri be annak elmondom minek kell,vagy nem
pux
2010. júl. 18. 23:07
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Hah legalább én nem hellokittyt linkelek mindenhova
2010. júl. 18. 23:16
3/10 anonim válasza:
Milyen az az ugráló cipő? Esetleg a kangoo cipőre gondolsz?
5/10 A kérdező kommentje:
valami kangoo szerűre gondoltam,de olcsón
2010. júl. 18. 23:26
6/10 A kérdező kommentje:
Ja igen mert valami hamisítvány a rokonomé, barátom elrontotta és gyorsan kéne.
2010. júl. 18. 23:27
7/10 anonim válasza:
kérdezd meg az honnan vette,mert neked is kéne.
8/10 A kérdező kommentje:
Az illető nyaralni van és azt se tudja hogy én tudom hogy neki van olyan, nemhogy elvettem!szóval segítség!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 19. 13:01
9/10 A kérdező kommentje:
Nem én rontottam el csak mivel az én rokonom ennél fogva rám hárult a feladat. nemrég vette az illető 6 ezer forintért,de aki elrontotta ne akar 10 ezernél többet költeni ráá. És engem nem a szidások érdekelnek, hanem hogy honnan szerezzek.
2010. júl. 24. 10:31
10/10 anonim válasza:
persze azt mondenki neked ugrályon?
ha el rontodtad válald a felelőséget ne minket túráztass a s**riddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!