Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez yó tömegnövelő...

Szerintetek ez yó tömegnövelő eddzésterv?

Figyelt kérdés

párhuzamosan csinálom a napi 2 izomcsoport eddzését pl: fekvenyomok 1x8 utána megyek állva bicepsz 1x8 utána vissza mellre és így tovább mindennap csak más izomcsoportra. remélem így meglehetett érteni. Ha valaki esetleg más TÖMEGNÖVELŐ eddzéstervet tudna, vagy ebbe belejavítana azt megköszönném.

Hétfő:

Mell: Fekvenyomás: 4x8

Fekvenyomás 45 fokos padon: 4x8

Fekvenyomás negatívon: 4x8

Tárogatás: 4x10

Pull-over: 4x8

Bicepsz: állva, rúddal: 4x10

scott padon: 4x8

egykezes súly: 4x8

koncentrált: 4x10

Kedd:

Hát: Húzódzkodás: 4x10

lehúzás csigán fej mögé: 4x8

lehúzás csigán mellre: 4x8

lehúzás csigán szűk fogással mellre: 4x8

Tricepsz: homlokból nyomás: 4x8

tolódzkodás: 4x10

lenyomás: 4x10

trico 1kezessel: 4x10

Csütörtök: lábazás.... :S nyujtás hajlítás meg ilyesmi

Váll: Nyak mögül nyomás: 4x8

Mellről nyomás: 4x8

oldalemelés: 4x8

állig húzás 4x8

péntekre arra gondoltam megint mell bicepsz de ha vki tudna yobbat akkor íjra le pls köszi :)

2010. júl. 14. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

NINCS tömegnövelő edzésterv , csak tömegnövelő étrend van . Az edzéseidet hétfő-szerda-péntekre oszd el , az ,hogy pénteken újrakezdd az első edzésnappal , az b@romság . Az nem lábedzés , hogy nyújtasz . A triceps az triceps , és nem trico . Am az edzésterv maga nem rossz .

De amúgy meg van neked a 8 általános ? Nem szokott zavarni , ha valaki valamit rosszul ír , de az, hogy a 'j'-t 'y'-nak írod , az egyszerűen égő . A többi hibáról nem is beszélve ...

2010. júl. 14. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elsővel egyetértek, de annyit hozzátennék, hogy szerintem kevés a gyakorlat a hátra. Nincs egy evezés se, akár még T-rudas evezést is lehetne csinálni. (És én 1 edzésen nem csinálnék két lehúzást. Vagyis csak a lehúzás csigán mellhez-t csinálnám, a tarkósat hagynám, vagy fordítva.)
2010. júl. 14. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:
első komis. nema tanárom vagy.. de elmondom neked 4-es meg 5-ös helyesírási dolgozatokat írok mindig.. az hogy neten mit írok az mindegy. suliba yol teljesítek :) a 8 általánosról meg annyit hogy elvégeztem :) Karosszéria lakatos vagyok. ma köszönöm a segítséget, evezést akkor majd teszek bele :)
2010. júl. 14. 22:20
 4/5 clint ***** válasza:
én a piramis technikát jobb izomnövelőnek tartom..És ténylág gáz ahogy írsz, idegesítő olvasni.
2010. júl. 14. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:

szart se ér az egész, csak a két legfontosabb gyakorlat maradt ki.

a lábaddal mivan? amputálták?

2010. júl. 15. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!