A Wudang Kung Fu az tényleg olyN jó?
Figyelt kérdés
Tehát nem olyan retek mint ezek Wing Tsun na meg úgy tudom a Wing Tzun se sokkal jobb. Legalábbis nem sokkal több mester tanítja használhatóbban. Viszont a wudangról már jobb dolgokat halottam. Sajnos már 2 éve edzek de még mindig nincs olyan vastag karom, hogy legalább egy kicsit távól tartsa a kötekedő embereket. A fel karom már 40-es meg van, de az alkarom még nem olyan vastag. Bár 181 cm vagyok és 69 kg, tzs-m is pedig csak olyan 7-8% körűl van. Lehet tömegelnem kéne legalább olyan 80-85 kg- re max eddig tudnék fel menni mert ektomorf vagyok. Majd le szálkásítani olyan 76-78 kg-re. Bár ha izmos is leszek, akkor is lesz olyan, hogy belém mernek kötni, főleg ha 2-nél többen vannak. Ezért is akarok harcművészetre járni. Bár 3 ember főleg akik erősebbek, akkor is nagy falat lenne. De még ha 2 erősebb emberről beszélünk akkorr még azok is. De már harcművészet nélkűl is nem rég belém kötött 2 srác, meg ütöttek de mind2-őt levertem, szóval.2019. szept. 12. 11:32
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy Savateval jobban járnék?
2019. szept. 12. 11:34
3/3 anonim válasza:
Szóval maradj a kondinál az való neked. Na meg persze a troll kérdéseknél, bár abban még fejlődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!