A karatások miért nem védik a fejüket?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=w9kxtJpRmw4
Lent tartják a kezüket kb gyomorszájnál.Az összes nyugati küzdősportban az első amit megtanítanak,hogy védd a fejed.AMikor lementem bokszedzésre,ez volt az első,amit mondtak.
2019. aug. 18. 00:00
51/61 anonim válasza:
akkor a boxnak mi értelme? nem védik a lábukat és a töküket se..
52/61 A kérdező kommentje:
A boksz az hatékony meg kemény
Szik választják a karatét,wingcsunt és társait,akik nem bírnák a kemény edzést
2019. okt. 9. 11:05
53/61 anonim válasza:
igen mert akárhány unciás kesztyűbe jobban fáj az ütés mint puszta kézzel xdd, a kemény edzés a sparringba vagy a kardioban merül ki? Mert egy átlagos boxoló max rutinosabb mert több az edzése, de nem úgy fog edzeni mint Roki xd
54/61 anonim válasza:
már ott buktál hogy jobb/ gyengébb stílus, mert ilyen nem létezik ..
55/61 A kérdező kommentje:
Kardió szempontjából sokkal keményebb.És mivel a karate nem fullkontakt,fájdalmilag is
2019. okt. 9. 13:59
56/61 anonim válasza:
nem fullkontakt de azért néhány borda meg orr törik edzésen xd
57/61 A kérdező kommentje:
Nálunk az egész abból állt hogy ki tudja gyorsabban megérinteni a másikat és egy ilyen “ütés” utám le is állították
2019. okt. 9. 15:55
58/61 anonim válasza:
"igen mert akárhány unciás kesztyűbe jobban fáj az ütés mint puszta kézzel xdd"
Érdekes, a bokszolók kesztyűben is ki tudják ütni egymást, a karatésok meg a versenyen puszta ököllel püfölgetik egymást kb. 20 centiről és semmi hatása nincsen.
59/61 anonim válasza:
60/61 A kérdező kommentje:
Hát jó,de ez kyokushin
Én shotokanra jártam
2019. okt. 10. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!