A karatások miért nem védik a fejüket?
https://www.youtube.com/watch?v=w9kxtJpRmw4
Lent tartják a kezüket kb gyomorszájnál.Az összes nyugati küzdősportban az első amit megtanítanak,hogy védd a fejed.AMikor lementem bokszedzésre,ez volt az első,amit mondtak.
Mi számít normális bunyónak?
Testvéremmel amikor mi "bunyóztunk" az azt jelentette nem lehet ütni :p
Értem én, hogy a karatét akarod kritizálni, rossz fényben feltüntetni. Ez egy sport, nem az a célja, hogy tönkretegyék egymást.
Ennyi erővel miért nem használnak késeket is? Bezzeg régen...meg az utcán....
??
De a küzdősportoknak nem az a lényege,hogy harcosokká váljunk?
Az ember kitalálja,hogy önvédelmet akar tanulni és beiratkozik karate edzésre.Aztán kap helyette egy ilyen kamu cuccot,ami egyáltalán nem alkalmas önvédelemre.
Én is megjártam ezzel.
Az teljesen más kategória.A karate egy küzdősport.Csak nem képes felvenni a versenyt más küzdősportokkal.
Én azért mentem küzdősportra,hogy megtanítsanak bunyózni.Nem azért,hogy az adott versenyszabályok szerint jó legyek.
Jaj kérdező, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
A küzdősport nem arra van, hogy harcos legyél. Arra való, hogy szerezz egy normális kondíciót, abban a szabályrendszerben tudj verekedni, kitöltse a szabad óráid, örömet okozzanak..stb. Miért akarsz te harcos lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!