Mit csináljak ha túl vastag, izmos a combom?
Jezusommm izmos nem lehet kover. Ha tenyleg kemeny izomkotegbol all a vombod nem lehetsz kover az ugy szep. Amugy meg:
A vekony nok jol neznek ki ruhaban. A fitt nik pedig jol neznek is ruha nelkul.
Te valasztasz de en nem aggodnek ezen.
Szia, én is hasonló cipőben járok mint te, bár nekem inkább a vádlim izmos nagyon, a combom kevésbé. Az a helyzet, h ez genetika és ezen nem nagyon tudsz változtatni. H abbahagyod a aportot és fogyókúrázol, akkor kicsit vékonyodhatsz, de sztem ez így túl nagy áldozat.
Nekem az vált be, h olyan mozgásokat, sportot csinálok, ami nem erősít, csak mozgat (futás, torna, úszás) és kis mértékű diétát csinálok sok gyümölccsel meg zöldséggel.
Kis mértékű változást elértem, de már ez is elég.
17L
Lányok! Ne akarjatok már az egyik legszebb részetektől megszabadulni! Szerintem bolondítóan szexi az izmos comb és vádli. Eddig minden exbarátnőmnek kimondottan izmos lábai voltak, nem véletlenül, nekem ez fontos szempont a párválasztásnál.
Azért, mert a szupermodellek úgy néznek ki, mint a piszkafák, ne higgyétek, hogy mindenkinek az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!