Mi a véleményetek rólam? Mármint nem igazán vagyok megelégedve, van aki azt mondja: jó ez igy, szerintem meg nagy a fenekem, vastag a combom, kicsik a melleim, vagy inkább nincsenek is.
Kritikát birok, minden mennyiségben, csak ún. normális válaszba legyen ágyazva. pár kép:
Egy kis alakformálás és szuper lesz!
De így is elfogadnálak ! :)
dugnálak mint a lopott biciklit!
amúgy szerintem egy kis edzés rád férne, h feszesebb legyen a tested, lehet ahogy írtad is h nincs nagy melled, de amúgy mindenhol megjelentek a zsírfelhalmozódások, heti 3 alkalommal futás meg kevés súlyzózás beleférne, egy kis diétával.
akkor jó lesz.
utolsó vagyok
az kb jó is
fokozatosan kell futni és nem kell túlzásba vinni, mert nem vagy versenyző
azt mondják és ez mindenféle sportra igaz, akkor jó és egészséges ha utána is jól érzed magad, és még egyszer volna egy kis pihenő után ugyanazt megcsinálni
de ha már kényszernek érzed az nem jó
országos 2. vagyok 800on, középhosszokon meg 2.-3.
bocsi, csak mesélek.. köszi amúgy :)
azt nem írtad h futsz is:)
akkor sztem sport terén rendben lehetsz, valszeg több állati eredetű fehérjét kéne enned, és zöldségeket vagy gyümölcsöket hozzá, meg összetett szénhidrátot, pl rizst.
...és nem csak a bicikliket dugom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!