37hetes vagyok magándokihoz járok, de nem vagyok megelégedve vele 10perc alatt lebonyolít mindent, nem vett észre dolgokat amit szerintem egy dokinak észre kelett volna. Mag. Rendelés 10000 Ft szülésre adhatok annyit amenyit én gondolok?
Van olyan orvos aki kerek -perec megmondja mennyiért bonyolít le egy szülést. :(
Hogyha nem esett róla szó szerintem is bőven elég a 40000 ft.
Szülés után fogod majd igazán érezni,hogy szíved szerint mennyit adnál neki.
Amúgy az utolsó hetekben sem késő orvost váltani.
én biztos nem adnék 40-50 ezreket egy olyan orvosnak, akivel nem vagyok megelégedve....
szerintem adj, amennyit gondolsz, de ez legyen arányban azzal, amit leírtál, mégpedig az, hogy felületes. szerintem te is legyél felületes akkor már a hálapénzzel...
rosszabbul nem fogsz járni, hiszen nem a szülés elején adod oda a pénzt, hanem amikor már túlvagy rajta. aztán lehet, hogy a 6hetes kontrollra már másik dokit választanék a helyedben.
üdv, 37 hetes
Szerintem ne válts, azért csak hozzá jártál végig, ő ismeri a terhességed. Szülés után annyit adsz neki amennyit gondolsz, majd akkor meglátod mennyit volt bent, mennyit foglalkozott veled,kérésed teljesítette-e, kérdéseidre válaszolt-e, mennyire volt emberséges stb.
Én is magánrendelésre járok dokihoz, de nekem eszembe sem jutott hogy a szülésre a rendelés árának a 10x-ést adjam, én eleve 40.000. -be gondolkodom. (Azt hogy a 10X-ét ki adja, egy újabb kérdésben fel lehetne tenni, de szerinem nagyon minimálisan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!