Jár/t valaki Dr. Quispe Olaza Juan-hoz Szekszárdon? Terhesség alatt és szüléskor mennyire voltatok megelégedve vele?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 13:29
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem!!! Látom nem válaszolt senki neked :( Én itt nem akarom megírni a sztorimat, mert alapból jó doki, de nekem nagyon nem jött be!!! Priviben megírom ha még érdekel
2/3 anonim válasza:
A sógornőm is meg egy ismerősöm is nála szült(egy napon). A sógornőm 4 nappal tovább hordta a kislányát, azt mondta, hogy meg kell azonnal császározni. Meg is császározta, a majdnem 3 és fél kilós babával. Az ismerősömnek 4,5 kilós babája miatta lett oxigénhiányos. Nem császározta meg, megvárta még megszüli, de nem tudta, aztán az ügyeletes dokival ketten szedték ki belőle a babát, úgy, hogy az egyik nyomta vissza, a másik meg húzta ki belőle. a Juan nyomta visszafele. Én tuti nem nála szülnék. Meg amikor a testvérem kifizette a szülést, úgy vette el a pénzt, hogy már be volt mosakodva a következő szüléshez, és nem hiszem, hogy mosott kezet utána újra(abból gondolom, hogy már kint volt a baba feje amikor ő még ráért a tesómmal beszélgetni(szólt a nővér, hogy doktor úr, kint a baba feje(ő meg mosolyogva elküldte a nővért.), a tesóm hallotta). Tesómmal meg még kezet is fogott.. Szóval véletlenül sem volt steril mire beért...
3/3 D.Judit válasza:
Sziasztok! Nekem csupa pozitív tapasztalatom van a Juan doktorral kapcsoltban, kicsit kételkedve olvasom a negatív kritikákat. Én kb 10 éve járok hozzá, a kisfiam néhány hete az Ő segítségével született. Mindent megtett, amit csak lehetett, maximálisan támogatott nem csak a szülés előtt, de közben is! Azt hiszem szülésznőt 1-szer láttam, mindig Ő vizsgált meg és magyarázott el mindent. Az anyagi oldalát tekintve: szóba sem került a pénz, tehát anyagiasnak nem mondanám! Az más kérdés, hogy örült-e annak, amit mi adtunk neki- remélem igen. Most hirtelen más nem jut eszembe, de szívesen válaszolok, ha van még kérdés vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!