Szekszárdon szült anyukák! Milyen most a korházi rendszer és az ellátás?
2009 márciusában született a Fiam. Császáros voltam, úgyhogy első két nap nem is volt velem a Kicsi, csak szoptatásra hozták be.
Volt, amikor tehernek éreztem magam a nővérek számára, de inkább jó emlékeim vannak. Akkor nagyon rossz volt, szabadulni akartam onnan, de ebben közrejátszottak a hormonok.
Vajúdni én szülőágyon vajúdtam (éppen festették az alternatív szülőszobát). Nem igazán figyeltek rám az ügyeletes ápolónők. Már bőven ki voltam tágulva, amikor a dokim észrevette, hogy eltűnt a méhszáj. Nem nézték az NST-t a nővérek. Előtte elfelejtettek szólni, hogy beöntés után kijöhetek a wc-ről (kötelezően ott ültem 20 percet), de órát nem vittem be, az időérzékem pedig megszűnt. Elfelejtettek továbbá szólni a Férjemnek, hogy menjen haza, szegény kint állt a szülőszoba előtt és várta, hogy beengedjék hozzám. Másfél óra után hazaküldték, én meg rá 1 órára szóltam, hogy jöjjön vissza, szülünk.
A baba ellátásában inkább a szobatársamra hagyatkoztam, meg egy kedves nővérre.
14:52-es!
Azt, hogy érted, hogy látogató már nem mehet be az osztályra? Senki nem mehetett a közeledbe? Apuka sem hozzád, sem a babához nem mehetett be, max egy üvegen keresztül lehetett találkozni?
Az én feleségem június elején fog szülni Szekszárdon, ezért kérdezem. Apuka szülésnél bent lehetett?
Ki volt az orvosod? Ha volt egyáltalán.
Dr. Quispe Olaza Juan-ról hallottál/hallottatok valamit?
Meddig voltatok a bent a kórházban?
Köszi!
Sok boldogságot mindenkinek!
Én 3 éve szültem ott császárral, de maximálisan meg vagyok elégedve! Csak addig nem volt velem a kicsi amíg az intenzíven voltam, utána nem váltunk el a látogatásokat leszámítva, de apuka bejöhetett a fürdetésre, csak nagypapa nagymama és egyéb rokonságnak kell üveg mögül nézegetni.
Én nem tudok semmi rosszról beszámolni, pedig féltem nagyon, de kellemesen csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!