Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet menni borgyogyaszhoz...

Lehet menni borgyogyaszhoz ezekkel a panaszokkal?

Figyelt kérdés

Voltam vervetelen ahol kiderult h - sok a vas?!

Legalabbis + jel volt ott.

A hazi doki elkuldott borgyogyaszhoz mert ezek a panaszaim: gyors, erős szívveres, neha kezremeges, szedules, hajhullas, fogyas, tulzott izzadas

Ilyen tunettel lehet borgyogyaszhoz menni? Tulzott izzadas panasszal? Volt mar ilyen stituacioban valaki?

Verkepet gondolom erdemes vinnem

2019. jún. 28. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem voltam ilyen szituban, de simán elmennék, ha ez lenne a gondom - azért ő a doki, hogy mondjon valami okosságot.

Meg amúgy is... mit veszíthetsz? :)

2019. jún. 29. 09:16
 2/2 Ignis Subdialis ***** válasza:

A + jel nem azt jelenti, hogy SOK, hanem azt, hogy ELTÉR a normálistól!!!

A labor eredményen rajta van a referenciaérték is, azaz hogy mi a normális tartomány a vas esetében! Megnézed, hogy mi ez a tartomány és összehasonlítod a mért értékkel és úgy derül csak ki, hogy sok-e vagy kevés. Inkább kevesebb szokott lenni, mint több.

A tüneteid meg nagy valószínűséggel összefüggenek. De mivel az orvostudományban felosztották a testet és mindennek van egy külön szakértője, ezek az összefüggések nehezen derülnek ki.

2019. jún. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!