Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióval, idegösszeomláss...

Depresszióval, idegösszeomlással és szorongásos panaszokkal fordulhatok e háziorvoshoz? Mit mondana, hogy ha elmennék hozzá és elmondanám ezeket a bajaimat?

Figyelt kérdés
állandóan az jár a fejemben,hogy itt az idő meg akarok halni.

2019. jan. 30. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel én is így vagyok. Egyszer elsírtam magam nála és fel akart írni nyugtatót, már bánom, hogy nem fogadtam el.
2019. jan. 30. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges háziorvoshoz menni. Ő nem tudna mit kezdeni veled.

Keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert.

Azon is gondolkozz el, hogy miért vagy most ilyen állapotban, minek köszönhető, hogy ide jutottál, és hogy miért csináltad ezt magaddal.

2019. jan. 30. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
be fog utalni egy pszichológushoz. ott tudnak majd segíteni. Vagy elmész magadtól egy magánhoz. Vannak alternatív megoldások is, kinek mi válik be. Valami belül nincs rendben, amit tudatosan nem értesz, de meg lehet oldani. Nyugi, keresd a megoldást, és meg fogsz gyógyulni belőle!
2019. febr. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!