Ha 99-101 kg-röl le megyek olyan 84-86 kg akkor a testzsírszázalékom is le menne 15% kőrnyékére vagy az alá?
Szeretnék fogyni,szálkásítani. Mert jelenleg is lehetek min 98 kg. És a tzs-m az olyan 29% körűl van! És már lassan kövér vagyok, bár edzek másfél éve. Fél év alatt megoldható lenne?! Úgy tervezem , hogy 80 kg fölött maradjak , ha megoldható 176-178 cm körűl lehetek !
18/F
30% tzs nem lassan kövér.
70kgval lehetnél még szálkas talán.
85kgval ha kimaxolt testépítő lennél. Talán.
30 kiló 1 év alatt? Komoly? Hallod, ezt nekünk, nehezen hízóknak tanítanod kéne, én befizetek rá!
Szerintem 85 körül ideális neked, nem kell azt a kockás cérnametélt alkatot majmolni... Ha kellően izmos, vállas vagy, meg eleve szélesebb csípős fajta, akkor az elfogadható tzs-vel is hozható, de azért meg kell vele dolgozni.
Az attól is függ, hogy szedsz-e valamit...
A magasságodat igazán lemérhetnéd egyszer. :D
29 %-on már gondolom van böndőd is rendesen, 15-18 % az tök jó. De engem is érdekelne, hogy mentél fel 100-ra. Mennyit eszel és miket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!