Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 26 perc alatt jónak számít...

26 perc alatt jónak számít lefutni 5 km-t?

Figyelt kérdés
18/L
2019. jún. 10. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

"Az a verseny amit te idebiggyeztettél, egy alig ismert verseny, ahol elég lassúak a futók, ha ennyire elöl végzett volna."

Megnézheted az összes nagy futóverseny eredményét (nem ob re meg olimpiára gondolok), mindenhol jó helyen végezne.

2019. jún. 12. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy bemondásra vicces ez a 4 perc vagy alatta dolog. Küldj már egy linket. Tuti használsz valami trackert ha ekkora pro vagy. Runkeeper, strava, endomondo, garmin/polar oldal, uram bocsá trainingpeaks. Tök mindegy.

Had lássuk azt a 4 percet. Enélkül én is 3:30 al futom a félmaratont, aki ennél lassabb az falábú...

2019. jún. 12. 19:26
 13/16 anonim válasza:
Ki mondta hogy falábú? Pont azt írtam, hogy ügyes, és még fejlődnie kell, de egyenlőre ez az eredmény teljesen jó. Én is ennyivel kezdtem. Ezt leírtam már, de jellemző, hogy mindig csak annyit olvastok el, amibe bele lehet kötni. Szánalmas.. Pont azt írtam, mint ti, hogy teljesen jó ez a tempó. Márciustól szeptemberig járok minden 2. hétvégén futóversenyre, és igen, félmaratont futok. De ez 15 év kitartó futás, edzés eredménye. Elnézést kérek, hogy le mertem írni, hogy hová tud fejlődni, ha szeretne. Ha nem, akkor ez is teljesen jó idő.
2019. jún. 12. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Én minden második hétvégén csinálok egy ironmant, 9 óra alatt. Szóval nem rossz ez a kéthetente félmaraton de van még hova fejlődnöd. Mondjuk én ezt csinálom 30 éve.
2019. jún. 12. 19:58
 15/16 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy még fejlődhetnék. Én nem szeretnék tovább menni, mert ennyi bőven elég. De azért köszönöm a tanácsot! 😊
2019. jún. 12. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, máskor is!

😘😍❤️💞💝💓💓💖💋

2019. jún. 13. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!