26 perc alatt jónak számít lefutni 5 km-t?
Figyelt kérdés
18/L2019. jún. 10. 22:28
3/16 anonim válasza:
Hát ez azt jelenti, hogy kb. 5 perces kilómétereket futsz. Én 10 évesen futottam így, de mindig is gyors voltam. Szerintem jó, de még bőven van mit fejlődnöd.
5/16 anonim válasza:
Idióták az eddigi válaszolók a #2 kivételével.
Hétvégi futóverseny eredményei:
1388 ból kb 50. lettél volna a lányok között...
6/16 anonim válasza:
Valamiért nem jó a link. De mindegy. A most hétvégi nemzeti futóverseny 5km és számát keresd ki.
7/16 anonim válasza:
#4-es vagyok. Komolyra fordítva a szót: ez az időeredmény jobb vagy rosszabb, mint az előzőek voltak?
8/16 anonim válasza:
Elég jó, ez már kívülről is futásnak néz ki. Ha nem a futás a sportod, akkor büszke lehetsz erre az időre.
9/16 anonim válasza:
Kedves hatos! Szerintem a 3-as válaszoló sem idióta. Ő is csak annyit írt, hogy neki gyerekként volt ennyi idő, de ha lassan futó a kérdező akkor rendben van. A másik pedig, hogy szerintem egyik válaszoló sem idióta. Az a verseny amit te idebiggyeztettél, egy alig ismert verseny, ahol elég lassúak a futók, ha ennyire elöl végzett volna.
10/16 anonim válasza:
3.50/4.0\km az, amit én futok. Szerintem jó az a tempó, amit te futsz, kérdező, én is ennyivel kezdtem. Hajrá! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!