Hogyan érhetném el a ló fegyelmét?
Nem hallgat a ló a SEGÍTSÉGADÁSAIMRA, akár hogy próbálkozom. Nem tudom, hogy érhetném el, hogy figyeljen rám, nem akarok pálcával fegyelmezni, de ha mégis megpróbálnám vele, szerintetek mennyivel kapnék több fegyelmet? Nem tudom, hogy lehetnék következetesebb a nyeregben. Kérlek tapasztaltabb szanyjatok meg pár tanáccsal. De egyébként ettől eltekintve egyszerűen imádok lovagolni, annyira megnyugtató. Mellesleg fél éve lovagolok kb, szabadon ügetést gyakorlom jelenleg.:)
Köszönöm a válaszokat, ha valaki kíváncsi lenne,
16/Lány vagyok.
Kedves utolsó előtti válaszoló!
Semmiképp nem váltokivardat.. Ha váltanék is (sajnos, nem sajnos) nem a lovak miatt tenném. (Az ottani lovakat jobban szeretem, mint a dolgozókat.) Mindenképpen következetesebb leszek, csak erre kellene rajonnom hogy hogyan. De valószínűleg ez is idő kérdése lesz! Egyébként ment a zöld mindenkinek, köszönöm a válaszaitokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!