Hatékony edzés terv ehez a feltételekhez?
Szóval szeretnék néhány pár kilót le adni, tudom hogy csodák nincsennek, szóval 2-3 hét alatt nem adok le 3-4 kilót. Szóval maradjunk annyiban, hogy a legrövidebb idő alatt, le adjak kb 5 kilót. De mellé edzeni is szeretnék, vamai hatékonyat, mert lassan féléve edzek, leginkább fenékre, és hasra, de nem nagyon látok változást (heti 3x 2 óra) edzés. Szóval valami olyat keresek, hogy gyorsabban fogyjak, mellé menne a fenék, has edzés, meg persze a homok óra alak, hogy minden meglegyen nyárra. Tudom kb lehettlen, de az eddigi félév alatt semmit nem változtam, pedig mindent betartottam... Szóval nem értem. Valakinek hatékony és bevált ezdéd terv, kaja tervvel (?) nem tudom hogy nevezzzem. Tippeket tudnátok adni, esetleg vlami normális oldalt. Mert neten sok hülyeséget össze írkálnak, és már nem tudom mi lenne jó, személyi edzőre pedig nincs elég keretem.
A válaszokat előre köszönöm. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!