+40 (férfi) fölött milyen porc/izület erősítő ajánlott?
Én csak az arthro guardot ismerem, nekem és édesapámnak is bejött, ő már 50 felett van, és nagyon sokat javított a térdén.
Ha valaki tud jobb áron megfelelőt, akkor én is szívesen hallgatom, a jó tanácsnak örülnék.
Én többfélét kipróbáltam, elsősorban a drogériás vonalból, közöttük az említett BioCo-t is, de az nekem semmit sem használt. Próbáltam kollagén+kurkuma kombót is, mert ez nemcsak ízületvédő, hanem a szépségemre is hatással van állítólag. :D Ez sem vált be.
Ami jó volt, az a dr. chen féle zöldkagyló+kurkuma extra. Tíz szem bevétele után már nem fájt a térdem.
Hozzáteszem, hogy kettlebellezek és futok, biciklizek, és már fiatal sem vagyok, tehát van mitől fájnia. 47/N
Szia!
Nekem a forever glükozamin- és kondroitinszulfátot és MSM-et tartalmazó aloe vera itala vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!