Ehhez a hangrendszerhez milyen erősítő ajánlott?
Van egy hangrendszer, amit valakitől ingyen fogok megkapni. Ez egy Samsung 5.1-es, 400 W-os, házimozi rendszer. Sajnos a teljes nevét nem tudom.
Kép róla: [link]
Ehhez ugye jár hozzá alapból egy DVD-lejátszó (ami egyben erősítő is), de tönkrement, ezért szeretnék hozzá venni egy újat. PC-hez fogom kötni.
Ezeket néztem ki magamnak: [link]
Ezek közül a 3. sztereó.
Igazából mindegy is, mert egy kicsit odatekersz az erősitőnek, ezek a bögŕek elszállnak.
A hangfalak impedanciája meg tökre ismeretlen, sokszor csak 3 ohm az ilyen egybe kütyüknél, legalább az erősítő melegedni fog.
Mi sarkallt erre a Samura, ingyé adják? :-)
Sajnos ezek nagyon kicsi teljesítményű műanyag dobozos hangszórók, átviteli tartományuk minimális, teljesítményük nagyon kicsi, 10watt körüli.
Ezek az erősítők mind jóval nagyobb terhelhetőségű (100W körüli) végfokkal rendelkeznek. Álló padlóhangfalakat, vagy polcsugárzókat kell rájuk kötni, nem ezeket a kis filléres hangszórókat.
Az aktív subwoofere egyedül ami használható egy 5.1 es erősítőhöz.
Hát, mérget ne vegyél rá, de leginkább a Samsung HT DS 100-ra hasonlít, csak azt az álló négyzetes hasáb izét nem tudom hová tenni.
Igen szól a kicsik nélkül is, ha aktív.
Megtalàltam a neve Samsung HT DS400.
Az az àlló hasàb én sem tudom micsoda. Akitol kapnam, neki sincs ilyene.
A kérdést egyébként ugy ertettem hogy ha a subot kotom ra az erositore és ugy a PC-hez akkor az ugy jo-e? És akkor a kis hangfalakat kihagynàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!