Kismamák akik edzenek! 30. hétben járok, abba hagytam az edzést mert félek hogy baj lesz. Leginkább kar-csípő-popsi erősítő gyakorlatokat végeztem. Mit gondoltok, folytathatom? Vagy ilyenkor már nem ajánlott?
A lityilötyi tornát vagy amit korábban végeztél, azt addig csináld, ameddig jól esik. Egyik sportoló ismerősöm még a 35. héten edzést tartott, de neki a korábbi tevékenységéhez képest az semmi nem volt.
Viszont az intenzitást célszerű csökkenteni, növelni meg kifejezetten nem ajánlott. És persze figyelj magadra meg a tested jelzéseire.
Addig csinald amig tested nem jelez hogy sok.
Ha most leaalsz meg fogsz hizni
Mikor hagytad abba az edzést? Ha a terhesség előtt, akkor már ne kezdd újra, mert túl nagy terhelés lenne.
Ha nemrég hagytad abba, akkor szerintem a dokidat kérdezd meg.
Én terhesség előtt nagyon aktív voltam, mindig sportoltam. Nagy súlyokkal edzettem és futottam. Úgy érzem a terhesség alatt egyik sem ajánlott nekem - bár a dokim nem tiltja - de nem tudnék most nyugodt lelkiismerettel edzeni. Majd hamarosan beiratkozom kismama tornára. Tény, hogy nem ugyanolyan, de olyan sokat vártunk a babára, és lesz még elég időm edzeni a szülés után :)
29 hetes 3 napos terhes vagyok,az elsö 9 hetet hagytam ki,aztán visszatértem az edzöterembe,mert nagyon hiányzott.Pocaklakó elött aktívan edzettem heti 4szer,súlyzós edzés + 1 kardio.Most csakis a cardio esik jól,de az kimondottan,heti 3szor/2szer ahogy birom.Semmi bajunk se,minden rendben,addig nem is hagyom abba ameddig ennyire igénylem,nem terhel le ès èlvezem az egèsszet.
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!