Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eltört a bal kislábújjam,...

Eltört a bal kislábújjam, mennyi idő után futhatok?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy kb. 2 hónapja véletlenül belerugtam a szék lábába és eltört a kislábujjam, elég csúnyán, ki is fordúlt oldalra. AZ orvos helyrerakta és azt mondta, hogy 2-3 hétig lejkoplaszttal legyen a szomszéd lábújhozz rögzízve és ennyi az egész. Csak panasz esetén kell kontrolra menni. Azóta eltelt 2 hónap. Fájni nem fáj, de úgy érzem h elég érzékeny. Illetve reggelente mikor felkelek viszonylag az eredeti állapothoz hasonlóan néz ki, de estére az egész napos járkálás miatt kicsit bevörösödik és be is dagad és egyébként érzékeny is még ma is. Már 2 hónap eltelt, nem tudom, hogy mennire normális h még most is be-be dagad és hogy érzékeny még mindig. Most hogy jön lassan a jó idő, szeretnék futni, mert régebben is rendszeresen futottam. Az lenne a kérdésem, hogy akinek volt már saját tapasztalata illetve ért hozzá, mit tanácsoltok, elkezdhetnék már futni? Már nagyon szeretnék... :(

2019. máj. 9. 00:00
 1/4 MadSeal ***** válasza:
100%
Nekem ez pont a panasz esetnek tűnik, amikor kontrolra kellene menni
2019. máj. 9. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Miután beszéltél az orvossal és ő mondja, hogy már mehetsz futni.
2019. máj. 9. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is doki.
2019. máj. 9. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
En a nagylabujj mellettit tortem el krav magan. Masnap mentem futni.
2019. máj. 11. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!